Izberi svoj priljubljeni brskalnik in si naloži novejšo verzijo.

Teja in Jani se ne ’pričkata’ več!

Velikost pisave
Komentiraj Tiskaj

Po koncu šova Gostilna išče šefa sta tako Jani kot Teja naredila velik preobrat v svojem življenju. Ne le, da sta postala prepoznaven in uspešen par, sanje so se jima začele uresničevati tudi na področju njune velike strasti – kuharskega ustvarjanja.

Razkrila sta namreč, da je udeležba v lanskoletnem šovu Gostilna išče šefa vplivala nanju bolj, kot sta si sploh upala predstavljati. Teja: »Če se ne bi udeležila šova, danes ne bi delala stvari, ki jih počnem, in nikoli ne bi upala v projekt Tejani, ki sva ga začela z Janijem

Oba sta še poudarila, da sta pridobila toliko samozavesti, da lahko zdaj novo pridobljene izkušnje delita naprej. Jani: »Roko na srce, brez Gostilne bi bila danes še vedno oba v svojih službah.«

teja in jani - 4
V oddaji sta imela hitri tečaj kuharskega ustvarjanja, pri čemer sta se Vid in Pero zelo zabavala. (Foto: Miro Majcen)

Ko je beseda nanesla na njuno kuhinjo, ki sta jo poimenovala Tejani, pa sta se hudomušno nasmehnila. Teja je priznala, da imata končno toliko štedilnikov, da ima lahko ne enem od njih svoj kotiček za sladice: »Končno se z Janijem ne kregava več.« On pa je nagajivo dodal, da je končno dobila svoj ’mali šporget.

 

Oglej si 9. oddajo Vid in Pero šova, v kateri sta Teja in Jani skupaj z zabavnima voditeljema pripravila hitre in slastne prigrizke, v celoti na VOYO!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,4
glasov 10
Komentarjev: 2
 
trviata 24.05.2013 17:41:13
me veseli,saj z kuhanjem lahko največ zaslužiš.Podpiram njune ideje in jima želim veliko uspeha .
Več komentarjev