Izberi svoj priljubljeni brskalnik in si naloži novejšo verzijo.

Peter Poles: Res gre za neverjetne občutke.

Velikost pisave
Komentiraj Tiskaj

S temi besedami je priljubljeni voditelj opisal trenutke po velikem presenečenju v zadnji oddaji prve sezone Vid in Pero šova. Tokrat je bil prav on tisti, ki se mu je izpolnila goreča želja. V novi sezoni šova bodo ustvarjalci šova spet izpolnjevali želje, pišete jim lahko že zdaj!

Peter Poles doživel presenečenje v lastnem šovu

Petru se je po koncu zadnje oddaje v prvi sezoni smejalo do ušes. Celo sezono je pomagal pri uresničevanju želja, čisto na koncu pa je na lastni koži občutil, kako se počutijo gledalci, ko doživijo nekaj tako lepega. Peter: ’’Res gre za neverjetne občutke. Dejansko dojemaš, kaj se dogaja, vendar se vse zgodi tako hitro, da dejstev sploh ne ponotranjiš ... Samo useka! Detajli letijo vse poprek, zato moram vabila vseh treh pokerašev prav pogledati še enkrat, da jim "vrnem" na turnirju.’’

Njegovi sodelavci so vse skupaj uspešno skrivali pred njim in vse do konca ni posumil, kaj ga čaka. Peter: ’’O Bahamih se mi je že sanjalo, o tem, da ima ekipa karkoli skritega zame, pa absolutno ne! Ko je na bobnu zmanjkal zaključni tekst in je Vid začel peljati po svoje, me je spreletelo, a si sploh nisem znal predstavljati, kam bo stvar zletela.’’ Peter se že veseli ’pokeraškega’ dopusta na Bahamih, kamor se bo morda odpravil s svojo Niko in takrat že dvema sončkoma.

Želja Peter Poles - 3
Peter je v zadnji oddaji prve sezone šova doživel neverjetno presenečenje. (Foto: Miro Majcen)

Ustvarjalcem šova že lahko pošiljate želje svojih najdražjih!

Vid in Peter sta imela še več razlogov, da se po koncu uspešne prve sezone poslovita zadovoljna in nasmejana. Med soustvarjanjem šova, ki so ga gledalci izredno lepo sprejeli, njima pa je očitno pisan na kožo, sta izredno uživala. Krmarjenje med humornimi vložki, uresničevanjem gorečih želja, gostovanji, ki so polna presenečenj, domiselnih preobratov in izzivov, jima gre odlično od rok. Zato verjetno niste bili preveč presenečeni, ko ste izvedeli, da bo Vid in Pero šov zvezda stalnica sobotnih večerov tudi v novi sezoni. To pa pomeni, da lahko ustvarjalcem že zdaj sporočate želje svojih najdražjih.

Želja Peter Poles - 2
Le nekaj minut pred tem je pomagal uresničiti željo gledalcu Andreju. Želite tudi vi osrečiti svoje najdražje? Ustvarjalcem šova lahko že zdaj sporočate njihove goreče želje! (Foto: Miro Majcen)

Poznate koga, ki bi mu radi uresničili željo in ga neizmerno osrečili? Izpolnite prijavnico že zdaj!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasov 13
Komentarjev: 0
Več komentarjev