Izberi svoj priljubljeni brskalnik in si naloži novejšo verzijo.

Tako lahko neizmerno osrečite svoje najdražje!

Velikost pisave
Komentiraj Tiskaj

Z novo sezono Vid in Pero šova prihajajo tudi nove priložnosti, da svojim najdražjim uresničite njihove največje želje. Sporočite jih ustvarjalcem že zdaj. Da boste svojim najbližjim podarili nekaj resnično nepozabnega, ste se lahko prepričali ob ogledu prav vsake oddaje iz prve sezone priljubljenega šova.

Solze sreče so tekle že v prvi oddaji, ko je Milka z Bleda izvedela, da bo zaplesala s profesionalnim plesalcem v lepi plesni obleki, kar je bila njena gromozanska želja. Če je v studiu ostala brez besed, pa je kasneje razkrila, da je bila v nebesih in da je še nekaj časa zatem sanjala z odprtimi očmi.

VIP želje - 2
Kaja ima svojo mamo od trenutka, ko je njeno veliko željo sporočila ustvarjalcem šova, še rajši. (Foto: Miro Majcen)

V isti oddaji je verjetno največja oboževalka Justina Bieberja v Sloveniji izvedela, da bo osebno spoznala pop zvezdnika. Kaja je bila svoji mami, ki je njeno željo zaupala ustvarjalcem Vid in Pero šova, tako zelo hvaležna, da jo je vsak dan objemala in se ji zahvaljevala. Presrečen je bil tudi Blaž Lončarič, ko je iz vojaške omarice skočila Tanja Žagar, ki jo izredno občuduje in obožuje, in mu zapela pesem. Lucijo pa sta Vid in Peter ’po posredovanju’ njene mame presenetila z ljubo igračko - mačkom Murijem, ki ga je izgubila, ko je bila stara komaj 7 let.

VIP želje - 9
Blaž se je držal za glavo, ko je Tanja Žagar skočila iz vojaške omarice in mu zapela pesem. Željo sta mu pomagali uresničiti njegova sestra in dekle! (Foto: Miro Majcen)

Boris je v Vid in Pero šovu doživel rojstnodnevno presenečenje, ki ga ne bo pozabil do konca svojih dni. Ko je zaigral na čisto novo harmoniko, se je njegova žena spet razveselila iskric v njegovih očeh. Boris je povedal, da se nikoli več ne bo ločil od svoje ljubezni, svojo ženo pa ima zdaj še rajši. Ustvarjalci so s pomočjo njegove najdražje osrečili tudi Marka Žučka, ki se je želel preizkusiti kot napovedovalec vremena na POP TV in bil navdušen nad noro izkušnjo.

VIP želje - 8
Nina je povedala, da so vsi njeni domači vedeli, kaj jo čaka, a so skrivnost obdržali zase, zato je bilo presenečenje resnično nepozabno. Tako je tudi treba! (Foto: Miro Majcen)

Nina Serec je povedala, da se je njeno življenje po dirki v Mugellu spremenilo. Tam je po zaslugi Vid in Pero šova držala dežnik svojemu najljubšemu motoristu Marcu Marquezu in z njim spregovorila nekaj besed. Povedala je, da ga ima zdaj ga še rajši.

VIP želje - 5
Se vam zdi, da je želja vaših najdražjih nenavadna ali nora? Ustvarjalci šova so odprti tudi za takšne kot je recimo obmetavanje s tortami. (Foto: Miro Majcen)

Simona si je po ’posredovanju’ svoje hčerke končno lahko dala duška v ringu za obmetavanje s tortami, Dorina iz Murske Sobote pa je v Vid in Pero šovu zapela ob spremljavi Simfoničnega orkestra. Tudi ona je za nepozabno izkušnjo hvaležna svoji komaj 11-letni hčerki.

VIP želje - 3
Takole je Marica objela svoje ljubljene in ljubeče otroke, ki so jo neizmerno osrečili s stilsko preobrazbo. (Foto: Miro Majcen)

Marija in njen mož sta kar v studiu obnovila poročne zaobljube, nato pa se izredno razveselila sanjskih medenih tednov v Črni gori, ki si jih zaradi skromnih dohodkov nikakor ne bi mogla privoščiti. Dopusta v Strunjanu pa sta se razveselila delovna, dobra in preprosta Marica in Franci Bevc s Kozjanskega. Marica je pred tem uživala med stilsko preobrazbo, ki je bila njena neizmerna želja. S pomočjo ljubečih otrok se je končno uresničila v Vid in Pero šovu, kjer se uresničijo tudi želje s humanitarno noto. Tako bo Nihada Prnjavorac avgusta kot članica posebne UNICEF-ove delegacije odpotovala v Zambijo.

VIP želje - 4
V Vid in Pero šovu se uresničujejo tudi želje s humanitarno noto. Tako je UNICEF presenetil Nihado, mlado predstavnico UNICEF-ovih Staršev otrok sveta. (Foto: Miro Majcen)

Mi pa smo jokali kot dež, ko je nona Marija po 20 letih videla svoja vnuka iz Italije, in ko je 85-letni Andrej prvič objel svojo nečakinjo Anne iz Velike Britanije, hčerko svojega žal že pokojnega brata. Nič manj ganljivi nista bili srečanji Dragice in njenih številnih varovancev ter Ivča iz Polzele in njegovega najboljšega prijatelja, konja Gaboja, ki se mu je moral odreči pred 12 leti. Gabo že uživa na domačih travnikih, Ivč pa je zadovoljen, ker so vsi člani družine spet skupaj.

VIP želje - 7
Eden izmed izredno ganljivih trenutkov v Vid in Pero šovu. Ivč je zadrževal solze, ko je po 12 letih dobil nazaj svojega najboljšega prijatelja Gaboja. Željo so mu v znak hvaležnosti za vso ljubezen pomagali uresničiti člani njegove družine. (Foto: Miro Majcen)

Oglejte si priloženo video vsebino in podoživite neverjetno čustvene, ganljive in čudovite trenutke v Vid in Pero šovu. In ne pozabite, da lahko tudi vi enako ali še bolj osrečite svoje najdražje.

Pišite ustvarjalcem šova že zdaj! Izpolnjevali bodo vse še neuslišane želje po nepozabnih doživetjih, nenavadnih početjih, razburljivih srečanjih z idoli, snidenjih s sorodniki in prijatelji ... pa tudi želje po čisto preprostih rečeh.

Želje svojih najdražjih lahko sporočate TUKAJ!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,3
glasov 18
Komentarjev: 1
moj i 17.07.2013 12:06:47
svoje lahko neizmerno osrečiš, če jih imaš rad na čisto neegoistične načn, če jih pdopiraš, jim pomagaš - če jih ljubiš
Več komentarjev